De Kroon

Zoetermeer - Zoetermeer
Actueel aanbod

€ 367.000,- tot € 1.149.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 220m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Royaal wonen in DE KROON

De Kroon wordt een plek waar u op hoogte kunt wegdromen en genieten van het schitterende uitzicht. Aan de horizon ziet u Rotterdam en Den Haag liggen. Aan uw voeten ligt de Grote Dobbe. Een prachtige waterpartij om heerlijk van te genieten.

Heerlijk gelijkvloers wonen in een chique afgewerkt appartement met mooie materialen. Van alle gemakken voorzien. Genieten van de rust en ruimte die de hoogte biedt.

Tegelijkertijd staat u binnen enkele seconden midden in het bruisende Stadshart van Zoetermeer. Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De parkeergarage onder appartementencomplex De Kroon is uitsluitend toegankelijk voor de toekomstige bewoners.

De transformatie van de huidige Stadhuistoren van Zoetermeer zorgt voor een unieke kans! Wilt u ook wonen op deze iconische locatie, midden in het centrum van Zoetermeer? De Stadhuistoren in het centrum van de stad wordt getransformeerd tot een luxueus appartementencomplex.De verkoop is begonnen en er is nog één appartement beschikbaar.
Woningtype E : € 654.900 v.o.n. , ca. 140 m2 op de 14e verdieping!

Voor meer informatie, ga naar www.DeKroonzoetermeer.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kroon
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 367.000,- tot € 1.149.500,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden