linkbuilding seo

Nieuwe Dorp

Zoetermeer - Zoetermeer
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 630.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 156m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Nieuwe Dorp 100% VERKOCHT!

Omarmd door de Jan Steenlaan en de Rokkeveenseweg realiseert Ten Brinke Vastgoedontwikkeling project Nieuwe Dorp in Zoetermeer. Op deze locatie ontwikkelen we 96 moderne rijwoningen en 24 royale twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast komen er ook 69 appartementen voor de koop beschikbaar. Wil je meer weten over het project, kijk voor meer informatie op de woningzoeker en laat alvast je voorkeur voor bouwnummer achter!

Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Tikkertje spelen op straat, het gras maaien op zaterdag of een gezellige buurtbarbecue in je eigen achtertuin. Wonen in een dorp heeft zo z’n charme. Dat geldt zeker ook voor wonen in de stad. Een drankje doen op het terras, uitgaan met vrienden of een dag heerlijk shoppen. Voor wie niets wil missen van de levendigheid in de stad en toch wil genieten van de rust in een dorp is er Nieuwe Dorp. Hier vind je het beste van beide op één woonadres!

Locatie & Omgeving:
Nieuwe Dorp is een ruim en groen opgezet plan. Hier kun je de hele dag heerlijk buiten zijn. En wat dacht je van uitwaaien op het strand, een avond naar het theater of met de kids naar een familiepark. Op nog geen half uur rijden van Den Haag hoef je je geen moment te vervelen.

Woningtype:
Ingesloten tussen de A12, de Jan Steenlaan en de Rokkeveenseweg realiseert Ten Brinke Group het project Nieuwe Dorp in Zoetermeer. Op deze locatie ontwikkelen we 96 moderne rijwoningen, 24 royale twee-onder-een-kapwoningen en 69 appartementen. Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Dorp
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
189
Prijs
€ 285.000,- tot € 630.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden