Nieuwe Dorp

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zoetermeer - Zoetermeer
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 160m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Onbezorgd tikkertje spelen, het gras maaien op zaterdag of een gezellige buurtbarbecue in je eigen achtertuin. Wonen in een dorp heeft zo z’n charme. Dat geldt zeker ook voor wonen in de stad. Voor wie niets wil missen van de levendigheid in de stad en toch wil genieten van de rust in een dorp is er Nieuwe Dorp. Het beste van beide!

Nieuwe Dorp is een ruim en groen opgezet plan. Hier kun je de hele dag heerlijk buiten zijn. En wat dacht je van uitwaaien op het strand, een avond naar het theater of met de kids naar een familiepark. Op nog geen half uur rijden van Den Haag hoef je je geen moment te vervelen.

Ingesloten tussen de A12, de Jan Steenlaan en de Rokkeveenseweg realiseert Ten Brinke Vastgoedontwikkeling project Nieuwe Dorp in Zoetermeer. Op deze locatie ontwikkelen we 96 moderne rijwoningen en 24 royale twee-onder-een-kapwoningen. Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Dorp
Koopwoningen
189
Prijs
€ 350.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Rijwoning, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden