Zoetermeer Juweel fase 1 en 2

Zoetermeer
Actueel aanbod

€ 610.000,- tot € 705.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 193m2
Kaveloppervlak
238 - 366m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Met de realisatie van plan Juweel zal vorm worden gegeven aan een nieuwe buurt in de wijk Rokkeveen te Zoetermeer.

Voor de architectuur is door Van Egmond Architecten uit Noordwijk gekozen voor een jaren 30 stijl in combinatie met de dorpse architectuur. Dit laatste komt voornamelijk terug in de lintbebouwing aan de Berkelseweg. Door de keuze van traditionele kleuren metselwerk in combinatie met houten details in lichte kleuren en hier en daar een rode kap oogt het plan fris en modern, maar toch ook klassiek. In het plan is een variatie aan woningtypes terug te zien.

Het straatbeeld aan de Sierraadlaan kenmerkt zich door de 4 blokken met traditionele rijwoning en tuin op het westen. Het hart van het plan wordt gevormd door een brede laan met mooie bomen, hier zien we vooral de twee-onder-één-kapwoning met garage en een enkele vrijstaande woning. Aan de Berkelseweg zien we woningen met brede beuk en imposante kap en gevels met rijke detaillering.

In het Juweel is plaats voor jong en oud! Het plan bestaat in totaal uit 71 woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zoetermeer Juweel fase 1 en 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
71 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 610.000,- tot € 705.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden