Benthuizen

Zoetermeer - Zoetermeer
Toekomstig aanbod

€ 175.000,- tot € 750.000,-

Over dit project

Op een locatie in Benthuizen worden circa 200 woningen gebouwd en een Brede School.

Het wordt een aantrekkelijke, leefbare en veilige woonomgeving met een gemĂȘleerd woningbouwprogramma. Er is ook een schoolkavel voorzien voor een Brede School met daarin een kinderopvang en twee scholen.

De woningen wisselen in type en prijssegment. Een deel van de woningen behoren tot het sociale huursegment. Het plan is een waardevolle toevoeging in de vraag naar woningen in Benthuizen.

In opdracht van de ontwikkelaar zijn wij opzoek naar uw woonwensen. U kan zich vrijblijvend aanmelden en uw woonwensen kenbaar maken. Na het aanmelden zal de u op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen van dit project.

Met de gemeente is reeds een samenwerkingsovereenkomst getekend om op deze locatie te gaan voorzien in de woningbehoefte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Benthuizen
Koopwoningen
145
Prijs
€ 175.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden