linkbuilding seo

ARC Rokkeveen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zoetermeer - Zoetermeer
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

ARC ROKKEVEEN LAATSTE APPARTEMENTEN! Schrijf je nu in via de projectwebsite.

ARC Rokkeveen is een kleinschalig appartementengebouw dat gerealiseerd wordt aan de Naomigang in Zoetermeer op loopafstand van het winkelcentrum Rokkeveen.

Op de bovenste verdieping worden 2 penthouses gerealiseerd met een woonoppervlakte van maar liefst 150 m2. De penthouses hebben 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, royale woonkamer en eetkeuken en er zijn twee bergruimtes. Een riant dakterras en een knus balkon maken dit penthouse helemaal af.

Op de eerste verdieping is een prachtig appartement van 105m2. De L-vormige living met open keuken heeft twee schuifpuien naar het royale balkon. Altijd al gedroomd van een kookeiland? Hier is het mogelijk! Twee slaapkamers waarvan één met inloopkast maken het appartement helemaal af.

Door het gebruik van veel glas, twee kleuren metselwerk in combinatie met houten panelen en de buitenruimtes met groene beplanting oogt het appartementengebouw zeer vriendelijk. Iedereen in het gebouw kan genieten van een licht appartement vanwege de glazen puien van vloer tot plafond en een plafondhoogte van ca. 2,75 meter!

Schrijf je nu in via arcrokkeveen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
ARC Rokkeveen
Koopwoningen
15
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden