Wandgrimeurs

ARC Rokkeveen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zoetermeer - Zoetermeer
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

ARC ROKKEVEEN 100% VERKOCHT

Wonen op loopafstand van winkels in een kleinschalig appartementengebouw? Dat kan in ARC Rokkeveen!

Aan de Naomigang in Zoetermeer is ARC Rokkeveen in aanbouw. Het kleinschalige appartementengebouw bestaat uit 13 appartementen en 2 penthouses en is op loopafstand van het winkelcentrum Rokkeveen.

Om het energieverbruik te reduceren worden de woningen goed geïsoleerd door hoogwaardig isolatiemateriaal en de toepassing van HR+++ glas. De vloerverwarming en -koeling door middel van een individuele bodemwarmtepomp zorgen ervoor dat de appartementen zowel in de zomer als de winter een prettig binnenklimaat hebben.

Door het gebruik van veel glas, twee kleuren metselwerk in combinatie met houten panelen en de buitenruimtes met groene beplanting oogt het appartementengebouw zeer vriendelijk. Iedereen in het gebouw kan genieten van een licht appartement vanwege de glazen puien van vloer tot plafond en een plafondhoogte van ca. 2,75 meter!

Meer informatie

Kenmerken

Project
ARC Rokkeveen
Koopwoningen
15
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden