Tuyn van Palensteyn

Zoetermeer
Actueel aanbod

€ 419.000,- tot € 475.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 133m2
Kaveloppervlak
115 - 175m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

In de Tuyn van Palensteyn komen ruime eengezinswoningen. Deze woningen worden gerealiseerd in de wijk Palenstein te Zoetermeer. De hele wijk Palenstein ondergaat momenteel een transformatie. Je komt dus te woningen in een riante woning, in een opgefrisde wijk dichtbij alle voorzieningen!

Tuyn van Palensteyn ligt op een super centrale locatie. Het stadscentrum is op maar 2,5 km. Je kan dus al je boodschappen in de buurt doen! Wil je even een wandeling maken? Op maar 2,5 km ligt een park waar je even kunt uitwaaien. Gebruik maken van het openbaar vervoer? Het treinstation ligt op 3,7 km, de tramhalte op 500 m en er zijn ook bushaltes in de buurt! Je kunt dus overal snel heen.

Heb je naar school gaande kinderen? Ook die liggen in de buurt! Er liggen twee basisscholen in de buurt én er zijn meerdere middelbare scholen in de omgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuyn van Palensteyn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18 (waarvan 18 beschikbaar)
Prijs
€ 419.000,- tot € 475.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden