Tuyn van Palensteyn

Zoetermeer
Actueel aanbod

€ 424.000,- tot € 487.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 133m2
Kaveloppervlak
115 - 175m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Tuyn van Palensteyn fase 2
Tuyn van Palensteyn fase 1 is in april gestart met de PreSale. Wegens succes wordt er al gestart met fase 2! In Tuyn van Palensteyn komen in de tweede fase 38 nieuwbouwwoningen in twee woningtypes, Herenhuyzen en Tuynwoningen. Hoe werkt het verkoopproces? Lees alles over het verkoopproces op www.vorm.nl/tuynvanpalensteyn/verkoopproces

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in op: www.vorm.nl/tuynvanpalensteyn/interesse

Lees alles over Tuyn van Palensteyn op: www.vorm.nl/tuynvanpalensteyn

Ruime woningen met veel woonoppervlakte
De Tuynwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 116 m2. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met leefkeuken, op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer en de zolderverdieping is nog vrij in te delen! De Tuynwoningen zijn v.a. € 424.000,- v.o.n.

De Herenhuyzen hebben een woonoppervlakte van ca. 133 m2 en hebben drie volledige woonlagen! Op de begane grond vind je een royale woonkamer met leefkeuken, op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer en de tweede verdieping is nog vrij indeelbaar! De Herenhuyzen hebben diepe tuinen tot wel ca. 13 meter diep! De Herenhuyzen zijn v.a. € 465.000,- v.o.n.

Nog ruimer wonen? Kies dan voor de uitbreidingsmogelijkheden!

Alle woningen in Tuyn van Palensteyn hebben een diepe tuin tot circa 13 meter diep! De Tuynwoningen zijn gelegen op het oosten en de Herenhuyzen op het zuiden! Alle hoekwoningen van beide woningtypes hebben ook een zijtuin erbij!

Inclusief tuinomheining voor en achter
De woningen zullen worden opgeleverd inclusief een tuinomheining aan de voor- én achterkant! Zo komt iedere woning er hetzelfde uit te zien, wel zo netjes!

Parkeren
Doordat de wijk enorm ruim is opgezet is er ook voldoende mogelijkheid om te parkeren in het openbaar gebied. Parkeer aan de achterkant van jouw woning zodat je niet ver hoeft te lopen met je boodschappen! Er is gelukkig meer dan voldoende parkeerplek.

Bereikbaarheid
Tuyn van Palensteyn ligt op een super centrale locatie. Het stadscentrum is op maar 2,5 km. Je kan dus al je boodschappen in de buurt doen! Wil je even een wandeling maken? Op maar 2,5 km ligt een park waar je even kunt uitwaaien. Gebruik maken van het openbaar vervoer? Het treinstation ligt op 3,7 km, de tramhalte op 500 m en er zijn ook bushaltes in de buurt! Je kunt dus overal snel heen.

Heb je naar school gaande kinderen? Ook die liggen in de buurt! Er liggen twee basisscholen in de buurt én er zijn meerdere middelbare scholen in de omgeving.

Start PreSale | 2 juni om 09.00 uur

Op woensdag 2 juni 2021 start de PreSale van Tuyn van Palensteyn. Door middel van de PreSale heb je als geïnteresseerde zelf invloed op je kans om een woning te reserveren. Dit in tegenstelling tot andere methodes zoals toewijzing op basis van inkomen en vermogen of een blinde loting. Om precies 09.00 uur openen wij het digitale PreSale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Doe dat niet voor 09.00 uur. Bevestigingen van de PreSale formulieren die voor 09.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

Het PreSale formulier kun je terug vinden bij Informatie - Enquêtes in je persoonlijke woningdossier van Tuyn van Palensteyn. In je persoonlijke woningdossier kun je dus vanaf nu op je gemak het gehele PreSale formulier invullen en je voorkeuren voor je favoriete woningen aangeven. Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het PreSale formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mail je vervolgens op woensdag 2 juni 2021 om 09.00 uur naar woningcoach@vorm.nl.

Eén van de VORM woningcoaches zal binnenkort alvast contact met je opnemen om het door jou ingevulde PreSale formulier te bespreken én om alvast het project en al je overige vragen met je door te nemen.

Doe je mee met de PreSale en heb je de bevestiging gemaild, dan zal VORM Sales & Finance na 2 juni 09.00 uur 's-ochtends contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. De kennismakingsgesprekken zullen online plaatsvinden en starten op maandag 7 juni 2021 om 09.00 uur. Aan het einde van het kennismakingsgesprek, wanneer een woning in Tuyn van Palensteyn haalbaar en betaalbaar voor jou is, kun je de woning reserveren of je opgeven als voorrangskandidaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuyn van Palensteyn
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 424.000,- tot € 487.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden