9 Zoetermeer

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zoetermeer - Zoetermeer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 130m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Wil jij ook wonen in een prachtige eengezinswoning in Zoetermeer? Dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt met voldoende parkeergelegenheid voor de deur in een levendige en kindvriendelijke wijk? Schrijf je dan nu in voor dit nieuwbouwproject.

In totaal worden er in dit plan 9 eengezinswoningen gerealiseerd met minimaal 3 royale slaapkamers en een woonoppervlak van circa 100 - 130 m2. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een prachtig dakterras. Werkelijk alle voorzieningen die je nodig hebt liggen binnen handbereik. In het winkelcentrum Seghwaert kun je namelijk terecht voor al je dagelijkse boodschappen. De randstadrailhalte Seghwaert ligt om de hoek waardoor het centrum van Zoetermeer goed bereikbaar is. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen richting Leiden, Den Haag, Rotterdam en Delft binnen enkele minuten te bereiken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
9 Zoetermeer
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 9 beschikbaar
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden