Terug naar Project

Ariane - vrijstaand geschakeld

Begane grond
Ruimte, ruimte en nog eens ruimte. In deze woning zal je er nooit te weinig van hebben. Op eigen erf kan je twee auto’s parkeren, via de berging stap je je heerlijke achtertuin in. De ruime woonkamer en lichte, straatgerichte keuken maken het geheel helemaal af.

Eerste verdieping
Door de vele raampartijen heb je in alle drie de slaapkamers volop licht. In de ruime kamers kan je genoeg opbergkasten kwijt. In de grote badkamer kan je heerlijk relaxen. Het tweede toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Tweede verdieping
De royale tweede verdieping biedt volop ruimte voor een vierde slaapkamer, een werkkamer en/of speelkamer. Met de drie ramen heb je altijd genoeg lichtinval. We hebben de technische installatie alvast voor je weggewerkt in een afsluitbare ruimte.

Tuin
De tuin is gelegen op het westen.
Woningspecifiek
Getoonde sfeerplattegrond betreft woningtype E. Bekijk de specifieke plattegronden van deze woning onder het kopje downloads.

Duurzaamheid
De woningen zijn voorzien van een bodem-water-warmtepomp, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een aangenaam ventilatiesysteem, uitstekende gevel-, vloer- en dakisolatie en geïsoleerde beglazing.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
37 - 327 m2 150 m2 5 - Verkocht
38 - 305 m2 150 m2 5 - Verkocht