linkbuilding seo

Terug naar Project

Type A - Twee-onder-eenkapwoning dwarskap

Twee-onder-eenkapwoning dwarskap
De twee twee-onder-een-kapwoningen met een kaveloppervlakte van ca. 220 m2 hebben vrij uitzicht op het Bentwoud. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein. Een garage is optioneel.

Beide woningen worden geleverd met een buitenberging. De entree van de hoekwoningen met trap, trapkast met warmtepomp, toilet en meterkast, bevindt zich aan de zijkant van de woning, waardoor aan de voorkant de volle breedte (5,5 meter) beschikbaar is voor keuken en eethoek. De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde en heeft openslaande deuren naar de tuin. De tuinen zijn noordwest-zuidoost gelegen. Doordat de woning ruim 9,5 meter diep is, is er tussen de eethoek en de zithoek voldoende ruimte voor een werk- of speelplek.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer. Ook de met een vaste trap bereikbare zolderverdieping biedt een zee van ruimte. Hoewel de zolder gedeeltelijk schuine dakzijden heeft, zijn er naast de afgesloten wasruimte met wtw-unit (woningventilatie) volop mogelijkheden om de ruimte als slaapkamer, studeer-, hobby- of thuiswerkplek in te richten.

Optiemogelijkheden

Tegen een meerprijs kan je kiezen voor een garage of
- een werkruimte aan huis of
- een extra slaapkamer
Bij de optie extra slaapkamer kies je voor een slaapkamer op de begane grond met een eigen badkamer. Daarnaast kan de woning aan de achterzijde uitgebreid worden.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 710.000,- tot € 750.000,-
Kavel 220 m2
Woonoppervlakte 147 m2
Inhoud 441 m3
Voorzieningen
Parkeren Parkeerplaats eigen terrein
Tuin Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten
Bijgebouwen Schuur (hout)
Eigendom Volle eigendom
Verwarming Warmte Koude Opslag (WKO)

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
26 - 226 m2 147,2 m2 3 - Verkocht
31 - 227 m2 147,2 m2 3 - Verkocht