linkbuilding seo

Terug naar Project

Type B - Twee-onder-eenkapwoning langskap

Twee-onder-eenkapwoning langskap
Parcveld heeft een aantal twee-onder-een-kapwoningen met ‘langskap’ (dak met schuine zijde aan voor- en achtergevel van de woningen). Deze woningen liggen op ruime kavels van ca. 210 m2 met vrij uitzicht op Bentwoud, Ze beschikken over parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein. Voor een garage kan optioneel gekozen worden.

De entree met trap, trapkast met warmtepomp, toilet en meterkast, bevindt zich aan de zijkant van de woning. Hierdoor is aan de voorzijde van de 5,5 meter brede woning volop ruimte voor een leefkeuken met royale eethoek. De woonkamer ligt aan de tuinzijde van de ruim 9,5 meter diepe woning. De op het noordwest-zuidoost gelegen tuin is bereikbaar via openslaande deuren.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een ruim bemeten badkamer. Op de met een vaste trap bereikbare zolderverdieping is de afgesloten wasruimte. In de wasruimte bevindt zich de wtw-unit (woningventilatie). Doordat deze zolderverdieping twee schuine zijden heeft, is er behalve veel bergruimte ook veel ruimte beschikbaar voor woonfuncties als hobby-, werk- en/of slaapkamer.

Optiemogelijkheden

Tegen een meerprijs kun je kiezen voor bijvoorbeeld een garage of:
- een werkruimte aan huis of
- een extra slaapkamer

Bij de optie extra slaapkamer kies je voor een slaapkamer op de begane grond met een eigen badkamer. Ook de woonkamer kan naar achteren uitgebreid worden.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 690.000,- tot € 730.000,-
Kavel 210 m2
Woonoppervlakte 141 m2
Inhoud 423 m3
Voorzieningen
Parkeren Parkeerplaats eigen terrein
Tuin Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten
Bijgebouwen Schuur (hout)
Eigendom Volle eigendom
Verwarming Warmte Koude Opslag (WKO)

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
27 - 213 m2 141,2 m2 3 - Verkocht
28 - 213 m2 141,2 m2 3 - Verkocht
29 - 213 m2 141,2 m2 3 - Verkocht
30 - 213 m2 141,2 m2 3 - Verkocht