King's Park

Zoetermeer - Zoetermeer
Toekomstig aanbod

€ 240.000,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 114m2

Over dit project

King’s Park. Dorps wonen in een levendige setting. Met vriendelijke huizen en uitnodigende wandelpaden. Een picknick aan het water? Een boek in het park? King’s Park is bedoeld om te wonen en te recreëren. Met ruimte voor maar liefst 218 woningen geïnspireerd op de typisch Engelse Georgian architectuur. Op slechts een paar haltes van Zoetermeer-centrum. Je kunt kiezen voor een van de statig en strak vormgegeven Apartments.

North Apartments vind je aan de rand van King’s Park. Met volop keuze in de oppervlakte van comfortabele tot royale appartementen. De heerlijke buitenruimtes zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van de parkachtige setting.

Aan de rand van King’s Park vind je South Apartments. Duurzame, mooi ingedeelde appartementen. Met volop keuze in de oppervlakte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
King's Park
Koopwoningen
93
Prijs
€ 240.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden