Singelbuurt te Zoetermeer

Zoetermeer - Zoetermeer
Toekomstig aanbod

€ 440.000,- tot € 505.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 139m2
Kaveloppervlak
114 - 163m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Het project
In Zoetermeer wordt de wijk Palenstein vernieuwd. Grote hoge flatgebouwen maken plaats voor gezellige, groene, autoluwe buurten, De Singelbuurt is daar één van.
De Singelbuurt biedt ruimte voor 53 stoere, robuuste ééngezinswoningen. In het plan komen naast de 53 koopwoningen ook 67 sociale huurwoningen echter ligt de focus voor de Singelbuurt alleen op de 53 koopwoningen.
De woningen worden, naar de hedendaagse normen, duurzaam gebouwd. In dit project wordt veel rekening gehouden met onze natuur. Zo worden de woningen natuurinclusief gebouwd.
De buurt is gelegen aan de Singel, een prachtig nieuw groengebied, ingericht om te kunnen ontspannen, recreëren, te spelen en waar de buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

De 53 woningen worden verdeeld over 3 woningtypes.
De 31 Singel Zicht woningen komen, zoals de naam doet vermoeden, aan de Singel. Het worden 3 laagse woningen met een plat dak, wat zorgt voor extra veel ruimte binnen. De voorzijde van de woning is gelegen op het zuiden, waar een Delftse stoep wordt gecreëerd.

De 19 Singel Pracht woningen komen langs de Du Meelaan en bestaan uit 2 woonlagen met kap. De Singel Pracht woningen zijn wat breder dan de Singel Zicht woningen en hebben een tuin op het zuiden.

Ook komen er 3 Single Wood woningen in de Singelbuurt. Deze woningen worden gebouwd met CLT, crossed laminated timber. Constructieve houten wanden vervangen al het beton in de woning. Bij het bouwen met hout is er geen sprake van CO2 uitstoot tijdens de bouw tegenover een enorme hoeveelheid CO2 bij het bouwen met beton. Naast dat de constructieve delen van hout worden gemaakt, wordt dit materiaal ook doorgetrokken naar de gevel. Deze woning heeft, naast een eigen unieke uitstraling, ook een super duurzaam en klimaatvriendelijk karakter en geeft een fijn en goed gevoel om in te wonen.

Natuurinclusief bouwen
Wat betekent dit nou precies? Met natuurinclusief bouwen wordt de natuur geïntegreerd in de bouw. In de woningen zelf zijn voorzieningen voor stadsnatuur opgenomen. Het is bouwen waarbij de natuur en het huis onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo worden o.a. in de muren verschillende nestkastjes gemetseld en wordt het afvoerwater slim benut voor de watertoevoer aan de geïntegreerde plantenbakken. De daken van de bergingen laten we begroeien met mossedum.
Waarom bouwen we natuurinclusief? Het vergroot de biodiversiteit en dit is veel gezonder!

Start verkoop
Op woensdag 27 oktober om 17.00 uur start de verkoop. Vanaf dan staat alle informatie online beschikbaar. Zo kunt u zich thuis rustig op uw gemak oriënteren welke bouwnummers u het meeste aanspreken, kunt u de koopsommenlijst bekijken, de verkooptekeningen bestuderen, kijken naar de meerwerkopties van de woningen. Op maandag 8 november sluit de inschrijving, u heeft tot die datum rustig de tijd om zich te verdiepen in het project en de bouwnummers van uw voorkeur op te geven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Singelbuurt te Zoetermeer
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 440.000,- tot € 505.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Koeling
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoetermeer.

Aanmelden